tisdag 24 mars 2009

Bloggtävling på kanal5.se

"Nu sätter kanal5.se igång jakten på Sveriges
härligaste inredningsbloggare!
Tillsammans med Indiska har kanal5.se dammsugit webben på bloggar med fokus på hus, hem och inredning. De har fem favoriter som nu sätts på prov. Under fem veckor ska bloggarna en gång i veckan inreda efter givna teman – green house, bjudning, ordning och reda, sovrum och vardagsrum. Till sin hjälp har de fem bloggarna egna möbler och inredningsdetaljer. Dessutom får de 5000 kronor att handla för på Indiska – pengar som de själva får fördela över de fem olika projekten.
Varje vecka redovisas veckans uppdrag i bilder, tankar bakom samt inköpslista på kanal5.se. Arbetet under veckans gång följer du såklart på de olika bloggarna. Läsarna får varje vecka vara med och påverka vem som vinner veckans utmaning genom att vara med och rösta på sin favorit.
Första omröstningen, på temat green house, startar den 30 mars någon gång under dagen. Efter att tävlingen avslutats kommer en jury bestående av representanter från Kanal 5 att utse en vinnare. Vinnaren får sedan ett åtråvärt kontrakt med Kanal 5 och blir ny stjärnbloggare på kanal5.se, som självklart blir bloggens nya hemadress. "

Av de fem finfina bloggarna är två mina favvisar sedan tidigare....nämligen Fixa&Dona samt Design- och Inredningsbloggen. Nu ska det bli jättespännande att se hur de alla handskas med uppdragen. Även de övriga tre; Flex, Hvitur Lakkris och Det stora grå huset ser finfina ut.

Läs mer om tävlingen här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad du har hemma är säkert inte fy skam...:-)