Det är ju alltid så himla knepigt att räkna ut det där... HUR MYCKET SKA MAN GÖRA? Men det har jag svar på...åtminstone när det gäller en brunch för 20 hungriga vuxna...Tilläggas ska kanske att brunchen var en 20-års-födelsedags-brunch, så jag tog väl i lite mer än vanligt... ![]() 1 stor skål pastasallad 2 burkar tzatziki, ni vet de där halvliters 30 bullar (här i Skåne menar vi då matbullar, som man har smör på..:-) 1 paket tunnbröd, rullar med rostbiff och pepparrotssröra 1 liten Brie-ost 1 Kvibille-ost 1 Sture-ost En tomat/fetaost/basilika-sallad, ganska liten (se bilden) 2 meloner 1 stor påse tortillachips (är himla bra i alla möjliga buffeér) 1 paket grissini (är himla bra i alla möjliga buffeér) Oliver Basilika att strö ut lite här och där De olika sorters korvarna delade jag och stekte tillsammans, la upp dem på ett stort fat och dekorerade med lite oliver... |
![]() |
Och efter all den maten måste man givetvis ha nåt.....SÖTT!
Mmmmm...jag älskar tårtor!
2 kommentarer:
Vilken fin buffé och vad smarrigt allt ser ut! Är det hemma i ditt kök? Ser mysigt ut.
Hej C! Tack, japp, det är hemma i mitt kök. Jag har världens bästa bänkskiva...:-)...precis framför fönstret vilket jag tycker är mysigt, och där kan man duka upp hur mkt som helst. Perfekt när man har buffé!
Skicka en kommentar