Välkomstglögg med ugnsvarm Brieost, med ett täcke av hackade valnötter, russin, honung, råsocker, två äggulor och whisky. Egentligen ska man ha Calvados men det hade jag ingen så jag tog honung och whisky istället. Osten var i ugnen lite för länge vilket resulterade i att den sprack och innandömet rann ut i formen, så det blev inte så vackert, men ändå supersmarrigt.
Kall marinerad kycklingfilé (marinad av olja, vatten, dijon, hackad rödlök, basilika)
Filodegsknyten med spenat och feta
Saffranssnurror med skinka och pesto (de var torra, hade varit frysta, bör uppenbarligen serveras nybakta)
Vegetariska minivårrullar med sötsur sås (färdigköpta)
Lax- och spenatpaj (hade gjort två, men fick en hel över, bra, kan vi ha den på julen)
Italiensk skinka/salami, tre sorter
Pastasallad
Tomat- och bönsallad
Tre sorters ostar (köpte sån där färdig ostbricka), kex
Potatisklyftor
Vitlöksbröd (färdigköpta)
Grissini
Nachos
Tzatziki
Till efterrätt/kaffet blev detSaffranscheesecake (hade gjort två, men fick en hel och lite till över..)
Radiokaka
Nötkakor
Whiskytryfflar
...men bilder på dessa finns i tidigare inlägg...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar